Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Φάρσα ή γκάφα

Απίστευτο σκηνικό σε ζωντανό δελτίο καιρού

Ακατάλληλο για υψοφοβικούς

Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Δεν έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους έξι βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε δύο λεπτά μετά τα μεσάνυκτα (τοπική ώρα) στη βόρεια Ιαπωνία, όπως ανέφερε στο Τόκιο η Μετεωρολογική υπηρεσία.
Το επίκεντρο της δόνησης, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή έξω από τις ακτές της νομαρχίας Αομόρι σε βάθος 50 χιλιομέτρων.
Οι αρχές δεν εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι
Στην πυρηνική μονάδα στη Φουκουσίμα δεν αναφέρθηκαν υλικές ζημιές, όπως βεβαίωσε η εταιρεία Tokyo Electric Power.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ

Πέρασε η Ελλάδα και η Κύπρος στον τελικό της Eurovision

Τελικά, η Ελλάδα το έχει για γούρι τις περισσότερες φορές να ανακοινώνεται στο τέλος πως περνάει στον τελικό της Eurovision. Όμως τέλος καλό, όλα καλά (για τους fans του θεσμού). Μαζί και η Κύπρος με την Ήβη Αδάμου.Εμφανιστήκαμε τρίτοι στην αρχή και ανακοινωθήκαμε πως περνάμε τρίτοι από το τέλος (χωρίς βέβαια να έχει σχέση με την κατάταξη της ψηφοφορίας). Μετά από ένα κακό τραγούδι του Μαυροβουνίου και ένα κλασσικό κομμάτι για τον θεσμό της Ισλανδίας (που πέρασε) εμφανίστηκε η Ελευθερία Ελευθεριου στη σκηνή και έδωσε "ζωή" στη σκηνή του Μπακού.  Μια αρκετά καλή εμφάνιση, με την Ελευθερία αν και λίγο αγχωμένη να δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Πέρα από το χορευτικό τις εντυπώσεις έκλεψε το φόρεμά της (NatarGeorgiou) ενώ τα μαλλιά και το make up  ήταν εξαιρετικά.Ακολούθησε η Λετονία, η Αλβανία με την τραγουδίστρια Rona Nishliu να κερδίζει  τις εντυπώσεις και το πολυπόθητο εισιτήριο, η Ρουμανία η οποία ήταν στα φαβορί και επιβεβαιώθηκε, οι εξαιρετικοί Ελβετοί U2 ή στην πραγματικότητα Sinplus δεν τα κατάφεραν όπως και η 17χρονη εκπρόσωπος του Βελγίου.Η καθόλου έμπνευση στέρησε το εισιτήριο στην Φινλανδία ενώ το Ισραήλ με τον ιδιαίτερο ήχο και άρωμα 80s δεν τα κατάφερε ούτε και εκείνο. Το Σαν Μαρίνο επιβεβαίωσε όσους έλεγαν ότι θα καταβαραθρωθεί (κρίμα και το συμπάθησα το κοριτσάκι που τραγουδούσε) ενώ η Κύπρος εντυπωσίασε με την Ήβη να αποδεικνύει πως της άξιζε να εκπροσωπήσει την Κύπρο.Η Δανία ήταν στα φαβορί και πέρασε όπως και οι γιαγιάδες της Ρωσίας aka Buranovskiye Babushki. Προς έκπληξη πολλών πέρασε η Ουγγαρία με την μπάντα Compact Disco  και τον χιπστερ frontman, η Αυστρία με τους Trackshittaz και τις pole dancers πήγαν σπίτι τους (και όχι άδικα), η Μολδαβία πέρασε όπως και η Ιρλανδία με τους Jedward που θύμιζαν σε πολύ Γιάννη Φλωρινιώτη με τα διαστημικά κουστούμια τους.

Την Πέμπτη στις 22.00 το βράδυ θα διεξαχθεί ο Β΄ ημιτελικός  με την εξής ακόλουθη σειρά των χωρών

1. Σερβία

2. ΠΓΔΜ

3. Ολλανδία

4. Μάλτα

5. Λευκορωσία

6. Πορτογαλία

7. Ουκρανία

8. Βουλγαρία

9. Σλοβενία

10. Κροατία

11. Σουηδία

12. Γεωργία

13. Τουρκία

14. Εσθονία

15. Σλοβακία

16. Νορβηγία

17. Βοσνία & Ερζεγοβίνη

18. Λιθουανία