Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ρεκορ τηλεθεασης τα “κλεμμενα ονειρα”

το χθεσινο επεισοδιο παρακολουθησαν πανω απο 1.300.000 τηλεθεατες

Ο Κίτσος και η Τασούλα επιστρέφουν

Το επιτυχημένο δίδυμο «ξαναχτυπά» με νέο σποτ

Η διαφήμιση που έχει κάνει θραύση επέστρεψε με τον Κίτσο και την Τασούλα σε νέες περιπέτειες, για τις ανάγκες του νέου σποτ της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.
Αυτή τη φορά τους βλέπουμε σε έναν αχυρώνα, να ετοιμάζονται να…
Δείτε το σποτ:

Βλαχοδήμος ο πρώτος

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού από τον Ολυμπιακό

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος είναι το πρώτο απόκτημα του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου δεξιού μεσοεπιθετικού, που φέτος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Skoda Ξάνθη, και υπέγραψε για πέντε χρόνια.
«Είμαι ευτυχισμένος που θα παίζω στην μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα. Είναι για εμένα τεράστια τιμή και ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ολυμπιακού με καλές εμφανίσεις και γκολ μέσα στο γήπεδο. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο από το να φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα», δήλωσε ο νεαρός διεθνής.
Ο Βλαχοδήμος, που έχει παρομοιαστεί λόγω του αγωνιστικού του στυλ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη στις 11 Οκτωβρίου του 1991 κι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική ομάδα. Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στη Skoda Ξάνθη, με την οποία είχε 27 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα, καθώς και μία εμφάνιση στο Κύπελλο, ενώ ενίσχυσε τις Ελπίδες στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Πρόκειται ουσιαστικά για τον δεύτερο παίκτη που ντύνεται στα χρώματα των νταμπλούχων, αφού κλεισμένος είναι και ο αμυντικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Σιόβας.

Δεκαοκτώ μετασεισμοί τη νύχτα στην Ιταλία

«Ο φόβος επέστρεψε» δήλωσε ο δήμαρχος της ιταλικής πόλης Φινάλε Εμίλια, όπου ήταν το επίκεντρο του σεισμού της Κυριακής, μετά τις νέες σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν τη νύχτα- η μία είχε μέγεθος 4,3 Ρίχτερ- στα βορειοανατολικά της Ιταλίας, προκαλώντας επιπλέον ζημιές στα κτίρια που είχαν πληγεί από τον σεισμό των 5.9 Ρίχτερ.
Οι δύο σεισμοί σημειώθηκαν περίπου τα μεσάνυχτα και έγιναν ιδιαίτερα αισθητοί, αφού το εστιακό τους βάθος ήταν μόλις τέσσερα χιλιόμετρα.
«Προσπαθούμε να πείσουμε τους κατοίκους να επιστρέψουν στα σπίτια τους αν δεν έχουν καταστραφεί, αλλά όσο συνεχίζονται οι σεισμοί, αυτό θα είναι αδύνατον», πρόσθεσε ο δήμαρχος. Είπε ακόμη πως οι σημερινοί σεισμοί προκάλεσαν νέες ζημιές στα κτίρια που είχαν ήδη πληγεί από τον πρώτο σεισμό. Τεχνικά συνεργεία της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας ελέγχουν τα κτίρια ειδικά στο κέντρο της πόλης για να καταγράψουν τις καινούργιες ζημιές.
Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, στη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν 18 μετασεισμοί.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε μετά το σεισμό της Κυριακής.