Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Στην 16η θέση θα εμφανιστεί η Ελευθερίου

Συμπληρώθηκε, μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision, η λίστα με τις 26 χώρες που θα εμφανιστούν στο τελικό της διοργάνωσης, το Σάββατο.
Η Ελλάδα εμφανίζεται στη 16η θέση, ενώ στη 17η εμφανίζεται η Σουηδία και στη 18η θέση η Τουρκία.
Η Κύπρος εμφανίζεται στην 8η θέση.


λακης….στην Ευρωπη(βιντεο)

Ο Λάκης... άλωσε και τo “parisi”

Ο τσολιάς Λάκης «πήρε» και το Παρίσι! Για πρώτη φορά ο Λάκης Λαζόπουλος ανέβηκε στη σκηνή του παρισινού θεάτρου και αποθεώθηκε από όσους κατάφεραν να αποκτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο και να τον απολαύσουν στην παράσταση «Sorry… I am Greek».

Εκτός όμως από την… άλωση στην Πόλη του Φωτός, ο Λαζόπουλος «αλωνίζει» και στα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στέλνοντας μέσα από αυτά, ακόμα πιο ηχηρά, το μήνυμά του σε όλη την Ευρώπη.
Χαρακτηριστική είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική «Nouvel Observateur» και ως γνήσιος σύγχρονος τσολιάς τα είπε όλα για την Άνγκελα Μέρκελ.
«Ήθελα να σπάσω τα κλισέ. Έτσι γεννήθηκε ο τίτλος της παράστασης» εξηγεί και συνεχίζει την αναφορά του στο γερμανικό κοινό.
«Στο Ντίσελντοφ η αίθουσα ξεκαρδιζόταν. Αντίθετα, όταν η υπεύθυνη του θεάτρου είδε τους υπότιτλους στα γερμανικά άρχισε να χάνει το χρώμα της και φώναξε “Σταματήστε τη μετάφραση! Πώς μπορείτε να μιλάτε έτσι για την καγκελάριό μας;” Δεν φανταζόταν ότι οι άλλοι θα μπορούσαν να συμμερίζονταν την άποψή μου.
Δεν είναι ότι επειδή η Γερμανία μας έδωσε χρήματα μπορεί να συμπεριφέρεται σαν τράπεζα και να μας καθορίζει τι θα κάνουμε. Η καγκελάριος ξεχνά ότι η Γερμανία είναι μία χώρα και όχι η επικεφαλής της Ευρώπης. Το θέμα δεν είναι αν η Ελλάδα επιστρέψει στη δραχμή, αλλά αν η Γερμανία έχει αρχίσει να νοσταλγεί το μάρκο της».

Η ομορφιά του πλανήτη μας

Εντυπωσιακό βίντεο από διάφορα μέρη στη Γη

Απίστευτο βίντεο από τροχαίο ατύχημα στη Ρωσία

Απίστευτο βίντεο από τροχαίο ατύχημα στη Ρωσία

Το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί και πόσους νεκρούς θα μπορούσαμε να μετράμε από το ατύχημα αυτό που συνέβη στη Ρωσία, μπορεί ο καθένας να το φανταστεί.

Κι όμως, τόσο ο οδηγός του φορτηγού όσο και ο οδηγός του αυτοκινήτου που είδε το Χάρο με τα μάτια του βγήκαν από τα οχήματά τους όχι μόνο ζωντανοί αλλά και σώοι…

Δείτε το βίντεο...http://eyeq-memiamatia.blogspot.com/








Πουλούσε ανθρώπινη σάρκα για κρέας στρουθοκάμηλου!

Τον 56χρονο Ζανγκ Γιονγκμίνγκ συνέλαβε η κινεζική αστυνομία με την κατηγορία ότι κατακρεουργούσε ανθρώπους, πουλούσε τη σάρκα τους στην αγορά ως κρέας στρουθοκαμήλου και διατηρούσε τα μάτια τους μέσα σε βάζα στο σπίτι του.
Η αστυνομία εξέφρασε φόβους για μακάβριες ανακαλύψεις, καθώς 17 πρόσωπα έχουν εξαφανισθεί χωρίς να αφήσουν ίχνη πρόσφατα στην περιοχή, μερικά από τα οποία κατοικούσαν σε απόσταση μόλις μερικών εκατοντάδων μέτρων από το σπίτι του Ζανγκ. Οι ερευνητές μάλιστα ανακάλυψαν στην κατοικία του το κινητό τηλέφωνο και την τραπεζική κάρτα ενός από τα θύματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ «Στάνταρντ», η αστυνομία ανακάλυψε στο σπίτι του ύποπτου «δεκάδες βολβούς ματιών διατηρημένους μέσα σε μπουκάλια οινοπνευματωδών». Βρήκε επίσης κομμάτια σάρκας, προφανώς ανθρώπινης, κρεμασμένα μέσα στο σπίτι για να ξεραθούν.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως είναι πιθανό ο Ζανγκ να έτρεφε τα τρία σκυλιά του με ανθρώπινη σάρκα, ένα μέρος της οποίας πωλούσε επίσης στην αγορά λέγοντας πως είναι κρέας στρουθοκαμήλου, αναφέρει η εφημερίδα.
Ο Ζανγκ έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για φόνο και έχει εκτίσει ποινή κάθειρξης σχεδόν 20 ετών.

Νίκη των Χιτ επί των Πέισερς

Το Μαϊάμι κέρδισε για τρίτη συνεχή φορά τους Πέισερς, με 105-93 στην Ιντιανάπολις, και με 4-2 πέρασε πανηγυρικά στους τελικούς της Ανατολής όπου θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας το νικητή του έβδομου ματς μεταξύ Σέλτικς και Σίξερς, που θα γίνει ξημερώματα Κυριακής. Ο Ντουέιν Ουέιντ ήταν ασταμάτητος με 41 πόντους (7/8 βολές, 17/25 δίποντα), ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 28 πόντους (4/5 βολές, 12/20 δίποντα, 0/3 τρίποντα), 7 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

Πέισερς: Γουέστ 24, Χιλ 18, Γκρέιντζερ 15, Χίμπερτ 12 (8 ριμπ.), Τζορτζ 11 (10 ριμπ.), Κόλισον 5, Χάνσμπρο 3, Τζόουνς 3, Άμουντσον 2, Μπαρμπόσα.
Χιτ: Ουέιντ 41 (10 ριμπ.), Τζέιμς 28 (6 ριμπ., 7 ασίστ), Τσάλμερς 15, Μίλερ 12, Άντονι 5, Μπατιέ 2, Τζόουνς 2, Τουριάφ, Κόουλ, Χάουαρντ.