Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ο Λάκης... άλωσε και τo “parisi”

Ο τσολιάς Λάκης «πήρε» και το Παρίσι! Για πρώτη φορά ο Λάκης Λαζόπουλος ανέβηκε στη σκηνή του παρισινού θεάτρου και αποθεώθηκε από όσους κατάφεραν να αποκτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο και να τον απολαύσουν στην παράσταση «Sorry… I am Greek».

Εκτός όμως από την… άλωση στην Πόλη του Φωτός, ο Λαζόπουλος «αλωνίζει» και στα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στέλνοντας μέσα από αυτά, ακόμα πιο ηχηρά, το μήνυμά του σε όλη την Ευρώπη.
Χαρακτηριστική είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική «Nouvel Observateur» και ως γνήσιος σύγχρονος τσολιάς τα είπε όλα για την Άνγκελα Μέρκελ.
«Ήθελα να σπάσω τα κλισέ. Έτσι γεννήθηκε ο τίτλος της παράστασης» εξηγεί και συνεχίζει την αναφορά του στο γερμανικό κοινό.
«Στο Ντίσελντοφ η αίθουσα ξεκαρδιζόταν. Αντίθετα, όταν η υπεύθυνη του θεάτρου είδε τους υπότιτλους στα γερμανικά άρχισε να χάνει το χρώμα της και φώναξε “Σταματήστε τη μετάφραση! Πώς μπορείτε να μιλάτε έτσι για την καγκελάριό μας;” Δεν φανταζόταν ότι οι άλλοι θα μπορούσαν να συμμερίζονταν την άποψή μου.
Δεν είναι ότι επειδή η Γερμανία μας έδωσε χρήματα μπορεί να συμπεριφέρεται σαν τράπεζα και να μας καθορίζει τι θα κάνουμε. Η καγκελάριος ξεχνά ότι η Γερμανία είναι μία χώρα και όχι η επικεφαλής της Ευρώπης. Το θέμα δεν είναι αν η Ελλάδα επιστρέψει στη δραχμή, αλλά αν η Γερμανία έχει αρχίσει να νοσταλγεί το μάρκο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου