Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΤΕ..ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

1.ΠΑΛΙΑ ΓΕΦΥΡΑ(ΠΟΡΘΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ)

2.ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ(ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ)

3.ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΙΤΙ (ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ)

4.Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

5.ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με Μαρινάκη

WALLPAPERS new 2012 ( 24 )

Η συνάντηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ολοκληρώθηκε. Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών ήταν εξαιρετικό αλλά η θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό παραμένει κενή… Και αυτό γιατί –σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- έχει προκύψει ενδιαφέρον από την Πόρτο!
Η «σφήνα» αυτή από την Πόρτο έβαλε «φρένο» στις εξελίξεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξει «γάμος» μεταξύ του Πορτογάλου προπονητή και του Ολυμπιακού.

Πρόβλημα στους κινητήρες είχε το μοιραίο αεροσκάφος

Πρόβλημα στους κινητήρες είχε το μοιραίο αεροσκάφος

«Πήρε» μαζί του περισσότερους από 153 ανθρώπους

Βλάβη στους κινητήρες είχε παρουσιάσει πριν από την πτώση του το αεροσκάφος που συνετρίβη χθες στο Λάγος, την οικονομική πρωτεύουσα της Νιγηρίας, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της Πολιτικής Αεροπορίας Χάρολντ Ντεμιρέν.
«Οι πιλότοι εξέπεμψαν σήμα κινδύνου γιατί οι δύο κινητήρες του αεροσκάφους είχαν λασκάρει», είπε ο αξιωματούχος χωρίς να διευκρινίσει τα αίτια της βλάβης.
Το αεροσκάφος της εταιρίας Dana Air που εκτελούσε εσωτερικές πτήσεις συνετρίβη σε πυκνοκατοικημένη συνοικία κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Λάγος, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 153 επιβαίνοντες και ακαθόριστος ακόμη αριθμός κατοίκων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.... ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ...ΑΠΙΣΤΙΑΣ

perierga.gr - Τέτοια δικαιολογία απιστίας... δεν υπάρχει!

Θα ξεκινήσω την ιστορία της απιστίας από το τέλος προς την αρχή, έτσι για να υπάρχει λίγο σασπένς παραπάνω! Το ζευγάρι που θα μας απασχολήσει είναι η Jennifer και ο Erick, Αμερικανοί και οι δύο και μάλιστα λευκοί (έχει σημασία αυτό!). Το παιδί, όμως, που γέννησε η σύζυγος είναι… κατάμαυρο, με σγουρά μαλλάκια και έντονα αφρικανικά χαρακτηριστικά! Πώς έγινε αυτό; Από εδώ και πέρα ξεκινάει το ενδιαφέρον του πράγματος και -πιστέψτε με- θα εκπλαγείτε. Σίγουρα σκεφτήκατε ότι η κυρία απάτησε το σύζυγό της με κάποιον Αφρικανό και το αποτέλεσμα φάνηκε μετά από εννέα μήνες. Σωστά; Λάθος!Η Jennifer δεν πήγε με άλλον άντρα (το ορκίζεται!), παρόλο που ο σύζυγός της έλειπε για αρκετό χρονικό διάστημα στο Ιράκ, υπηρετώντας τη «μαμά-πατρίδα». Απλώς πήγε η «χριστιανή» να δει με τις φίλες της μια 3D ταινία πορνό. Και μην νομίζετε τώρα ότι πήγε για να δει πορνό… πορνό! Ήθελε να παρακολουθήσει κάτι σε τρισδιάστατο, ε είδε… φως και μπήκε! «Ένα μήνα μετά που είδα την ταινία είχα ζαλάδες και εμετούς. Πήγα στο γιατρό και -ω! του θαύματος- ήμουν έγκυος! Πώς έγινε άραγε αυτό; Αφού ο αντρούλης μου λείπει πολύ καιρό στα ξένα;», είπε η Jennifer και… ελάλησε και αμαρτίαν ουκ έχει! Τι συνέβη, λοιπόν, αγαπητοί μου; Την απάντηση μάς τη δίνει η ίδια η σύζυγος και μάλιστα με απόλυτα πειστικό τρόπο! «Το μωρό μου μοιάζει στον πρωταγωνιστή της ταινίας. Ξέρετε αυτόν τον γεροδεμένο και κατάμαυρο άντρα. Μα είναι ολόιδιο! Οι ταινίες 3D είναι πολύ πραγματικές και με τη σημερινή τεχνολογία όλα είναι δυνατά»!!!
Δηλαδή, όπως καταλάβατε, φίλοι μου, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι έμεινε έγκυος από τον Αφρικανό πορνοστάρ κατά τη διάρκεια της ταινίας… Και ένα σας λέω: Ο σύζυγός της την πίστεψε! Τι να πω άλλο; Μια συμβουλή θα δώσω μόνο. Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να δείτε πορνό (οι γυναίκες εννοώ) καλό θα ήταν να φροντίσετε πριν για την αντισύλληψή σας! Και επίσης να επιλέξετε ο πρωταγωνιστής να είναι… βλεπούμενος και σίγουρα στο… χρώμα σας!!! (Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα, τώρα θα ανησυχούμε και για μια ενδεχόμενη… κινηματογραφική εγκυμοσύνη…).

ΠΕΡΙ ΣΕΞ...ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΕΚΟΡ

4

Αρκετά από τα ινστιτούτα μελέτης της ανθρώπινης σεξουαλικότητας έχουν κατά καιρούς δημοσιεύσει έρευνες σχετικά με ασυνήθιστα ρεκόρ που έχουν σχέση με το σεξ.
Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε ορισμένα από τα πιο περίεργα σεξουαλικά ρεκόρ που έχουν ποτέ καταγραφεί.
Ρεκόρ πατρότητας:
Ο βασιλιάς του Μαρόκο από το 1672 μέχρι 1727 Moulay Ismail Ibn Sharif ήταν γνωστός στη χώρα του ως ο «Βασιλιάς του Πολέμου». Οι αναφορές θέλουν το βασιλιά να έχει αποκτήσει συνολικά 888 παιδιά. Υπολογίζεται ότι για να επιτευχθεί ο αριθμός αυτός, ο βασιλιάς θα έπρεπε να κοιμάται με ένα μέσο όρο 4,8 γυναικών κάθε μέρα για 40 χρόνια!

Ρεκόρ μητρότητας:
Η γυναίκα του ρώσου χορικού Feodor Vassilyev θεωρείται η γυναίκα που έκανε τα περισσότερα παιδιά στον κόσμο. Συνολικά απέκτησε 69, εκ των οποίων 32 ήταν δίδυμα, 21 τρίδυμα και 16 τετράδυμα. Συνολικά είχε 17 γέννες μεταξύ του 1725 και 1765.
Νεότερος πατέρας και μητέρα: Ο Sean Stewart είχε απασχολήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη όταν σε ηλικία 12 ετών, η 16χρονη φίλη του γέννησε ένα αγοράκι. Η νεότερη πάλι μητέρα ήταν η Lina Medina από το Περού που σε ηλικία 5 χρόνων, 7 μηνών και 17 ημερών έφερε στον κόσμο ένα αγόρι με καισαρική επέμβαση.

Ρεκόρ οργασμού:
Οι επιστήμονες Masters και Johnson κατέγραψαν το 1966 ένα γυναικείο οργασμό διάρκειας 43 δευτερόλεπτων, κάτι που θεωρήθηκε ρεκόρ.

Ρεκόρ απόστασης εκσπερμάτισης:
Η μεγαλύτερη απόσταση εκσπερμάτισης που έχει ποτέ καταγραφεί έφτασε τα 6 μέτρα και έγινε από τον Horst Schultz.

Το μεγαλύτερο ομαδικό σεξ:
Πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία με 250 ζευγάρια να επιδίδονται σε περιπτύξεις στο ίδιο χώρο!
Ρεκόρ κατάποσης σπέρματος: Στο στομάχι της αμερικανίδας Michelle Monaghan βρέθηκαν 0,91 λίτρα σπέρματος. Η ποσότητα αυτή αφαιρέθηκε από το στομάχι της σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες το 1991!
Το μεγαλύτερο πέος: Ο David Reuben στο βιβλίο του «Everything You Wanted to Know about Sex» του 1966, ισχυρίστηκε ότι μέτρησε το μήκος του πέους ενός άντρα που έφτανε τα 35,5 εκατοστά. Αυτό ωστόσο ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε. Ο άντρας με το μεγαλύτερο πέος σήμερα θεωρείται πως είναι ο 41χρονος Jonah Falcon καθώς σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone έχει μήκος 34 εκατοστά σε πλήρη στύση.

Ρεκόρ σεξουαλικών επαφών σε 24 ώρες:
Ανήκει στην πορνοστάρ Lisa Sparxxx η οποία το 2004 κατά τη διάρκεια του «Eroticon» είχε επαφή με 919 άντρες.

Λάδι και αλεύρι ... στους άνεργους Λάρισας

 

Στην τιμή των 2,70 ευρώ το λίτρο το λάδι και στα 0,55 ευρώ το κιλό το αλεύρι

Το Σάββατο 9 Ιουνίου οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας θα διαθέσουν 28 τόνους Εξαιρετικό Παρθένο Πελοποννήσου (από την περιοχή Ν. Φιγαλίας της επαρχίας Ολυμπίας) στην τιμή των 2,70 ευρώ το λίτρο (13,5 ευρώ το 5λιτρο) και μαλακό αλεύρι ελληνικής παραγωγής για όλες τις χρήσεις της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς με 0.55 ευρώ το κιλό (5,5 ευρώ το 10κιλο).


Η διάθεση θα γίνει στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης.

Η Λάρισα τιμά τη Μελίνα Μερκούρη

Η Λάρισα τιμά τη Μελίνα Μερκούρη

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην «Ευχή Ζωής»

Για πρώτη φορά η φιλανθρωπική οργάνωση «Ευχή Ζωής» ανοίγει στο κοινό το «Κτήμα του Χαροκόπου» στη Λάρισα και ξεναγεί τους πολίτες στους χώρους που έζησε η μεγάλη Ελληνίδα Μελίνα Μερκούρη, ψυχη και εμπνευστης της διοργανωσης η Βιβη Καραλη.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου και όσοι παραβρεθούν θα στηρίξουν το έργο της οργάνωσης, που αφορά τις σωματικά και ψυχολογικά κακοποιημένες γυναίκες, όπως επίσης και τα παιδιά που εγκαταλείφθηκαν από τους γονείς τους.
«Θυμόμαστε τη γυναίκα – πρότυπο που η ενέργεια, η δυναμικότητα και η αγωνιστικότητά της μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και τρόπο ζωής για κάθε γυναίκα. Τιμούμε τη γυναίκα – σύμβολο που η προσφορά της στην Πατρίδα και τον Πολιτισμό έχει αφήσει ανεξίτηλη σφραγίδα με το μικρό της όνομα. Θυμόμαστε και τιμούμε τη Μελίνα» αναφέρουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Η φωτογραφία ΠΟΥ κάνει το γύρο του Διαδικτύου

Η ματωμένη Ελληνίδα

Η συγκλονιστική φωτογραφία κάνει το γύρο του Διαδικτύου και καθηλώνει τους χρήστες του Facebook και των λοιπών social media. «Είμαστε ακόμα ζωντανοί. Το μόνο που θέλουμε είναι ειρήνη αλλά… πρέπει να παλέψουμε», το μήνυμα.
Μια γυμνή κοπέλα, ματωμένη, κρατά την ελληνική σημαία.
Η εικόνα αναρτήθηκε αρχικά στο dimitristheathens.blogspot.gr, προσωπικό blog του δημιουργού της, ο οποίος στη συνέχεια τη μοιράστηκε στο Facebook, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις.
Δημοσιεύτηκε στο blog με το εξής κείμενο:
«ΜΑΙΝΑΔΕΣ… Στην Αρχαία Ελληνική Μυθολογία, οι Μαινάδες ήταν νύμφες, συντρόφισσες και ακόλουθοι του θεού Διόνυσου, το όνομά τους μεταφράζεται κυριολεκτικά ως "έξαλλες". Η λέξη μαινάς (στον ενικό) εμφανίζεται στον Όμηρο ως συνώνυμο της λέξης μανία. Πράγματι, το κυριότερο χαρακτηριστικό των Μαινάδων ήταν η εκστατική μανία όπου συχνά εμπνευσμένες απ’ τον Διόνυσο και μέσω ενός συνδυασμού χορού και μέθης, έχαναν κάθε αυτοέλεγχο, φώναζαν και συμπεριφέρονταν ανεξέλεγκτα, υπερκινητικά και πέρα από κάθε λογική βίαια. Στην Σύγχρονη Ελλάδα, οι Μαινάδες υπάρχουν και συνεχίζουν να αντιδρούν».

Ο Lorenzo κυρίαρχος στον αγώνα MotoGP της Catalunya

Ο Lorenzo κυρίαρχος στον αγώνα MotoGP της Catalunya

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1 99 Jorge LORENZO YAMAHA 43'07.681
2 26 Dani PEDROSA HONDA +5,003
3 4 Andrea DOVIZIOSO YAMAHA +9,361
4 1 Casey STONER HONDA +9,544
5 35 Cal CRUTCHLOW YAMAHA +12,506
6 19 Alvaro BAUTISTA HONDA +13,948
7 46 Valentino ROSSI DUCATI +17,555
8 6 Stefan BRADL HONDA +23,478
9 69 Nicky HAYDEN DUCATI +30,410
10 11 Ben SPIES YAMAHA +32,897
11 8 Hector BARBERA DUCATI +36,144
12 17 Karel ABRAHAM DUCATI +56,229
13 41 Aleix ESPARGARO ART +1'08,054
14 51 Michele PIRRO FTR +1'08,775
15 14 Randy DE PUNIET ART +1'10,483
16 77 James ELLISON ART +1'13,090
17 54 Mattia PASINI ART +1'20,903
18 68 Yonny HERNANDEZ BQR +1'21,235
19 9 Danilo PETRUCCI IODA +1'41,207
20 22 Ivan SILVA BQR +1'41,888
21 5 Colin EDWARDS SUTER + 1 γύρος

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ...ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΟΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ...

Στου κουν-φού την πόρτα αν σε παίρνει βρόντα

ΑΣΤΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ...ΗΜΕΡΑΣ

Η ΑΣΤΕΙΑ ΦΩΤΟ...ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

post-funny-pics-0831

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ...ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Αλλοδαποί επαγγελματίες....

Βουλγάρα πλαστική χειρουργός - Ταφτιάνα Σούκοβα
Γιαπωνέζος νεκροθάφτης - Νασουσίρο Τοκασόνι
Γιαπωνέζος ουρολόγος - Κίταμου Ταούρα
Ιταλός μαραγκός - Τοκόβι Τοκαδρόνι
Χιλιανός ιδιοκτήτης μπαρ - Κάρλος Εχομπάρ
Ισπανός μαραγκός - Σανίδες Εγκάρσια Κομένες
Νικαραγουανός τεμπέλης - Σαντινίστα Πούχο
Ρουμάνα ορθοπεδικός - Κάκοσι Μινίσκου
Βραζιλιάνος πορνοστάρ - Ντον Χοσέ λος Πέος Ντούρος
Αιγύπτιος ανίκανος - Αλή Μουπέφτι
Κινέζα στριπτηζέζ - Ναμουνάκι Κουναμούτο
Ισπανός φοβητσιάρης - Αντόνιο Κλασαμέντες
Γαλάτης τραβεστί - Σιγγρουφίξ .

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..4 ΙΟΥΝΙΟΥ

1456: Οι Τούρκοι κυριεύουν την Αθήνα.

1694: Γεννιέται ο Φρανσουά Κενέ, γάλλος οικονομολόγος και γιατρός, θεμελιωτής της Πολιτικής Οικονομίας και ιδρυτής της σχολής των φυσιοκρατών. (Θαν. 16/12/1774)

1783: Τα αδέρφια Ζοζέφ και Ζακ Μονγκολφιέ κάνουν την πρώτη δημόσια επίδειξη (μη επανδρωμένου) αερόστατου, που φτάνει σε ύψος τα 500 μέτρα.

1827: Αποτυχημένη ναυτική εκστρατεία του Κόχραν στην Αίγυπτο. Ο Κωνσταντίνος Κανάρης καίει μέσα στο λιμάνι της Αλεξάνδρειας την προφυλακίδα του αιγυπτιακού στόλου.

1896: Ο Henry Ford, μετέπειτα ιδρυτής της Ford Motor Company το 1903, κάνει την πρώτη του βόλτα με το Quadricycle, το τετράτροχο δημιούργημά του, που στην ουσία αποτελείται από 2 παράλληλα ποδήλατα με ένα μοτέρ εσωτερικής καύσεως που δουλεύει με βενζίνη. Ο 33χρονος Ford που από μικρός είχε εκδηλώσει μία έφεση και ένα πάθος για τις μηχανές, μέχρι τώρα είχε εργαστεί σαν επιδιορθωτής ρολογιών και αγρότης και μόνο την τελευταία 5ετία σαν μηχανικός στην Edison Illuminating Company, όπου με την εμπειρία του και τις γνώσεις του κατασκεύασε το πρώτο του αυτοκίνητο

1929: Γεννιέται ο Κάρολος Παπούλιας, Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.Παλαίμαχος αθλητής του άλματος επί κοντώ και του βόλεϊ.

1936: Το Λαϊκό Μέτωπο (συμμαχία σοσιαλιστών - κομμουνιστών) σχηματίζει την πρώτη κυβέρνηση στη Γαλλία, με πρωθυπουργό τον Λεόν Μπλουμ.

1948: Ιδρύεται το αθλητικό σωματείο Ομόνοια Λευκωσίας.

1952: Πεθαίνει η Εύα Πάλμερ Σικελιανού, σύζυγος του ποιητή Άγγελου Σικελιανού. (Γεν. 1874)

1953: Ολοκληρώνεται το 8ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ στη Μόσχα (που ξεκίνησε στις 24/5) στο οποίο η FIBA αποφασίζει ότι πρέπει στο μέλλον να εφαρμόσει τον κανόνα των 30 δευτερολέπτων στις επιθέσεις των ομάδων, αφού για παράδειγμα στον αγώνα Σοβιετική Ένωση – Ουγγαρία η πρώτη, κρατώντας επί 15 λεπτά συνεχώς τη μπάλα επιτυγχάνει σκορ ημιχρόνου 5-2 (!) επικρατώντας τελικά με 29-24. Με τον τρόπο αυτό οι διοργανωτές θα κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο εξοργίζοντας όμως τους θεατές με το προσφερόμενο “θέαμα”

1961: Ο Κώστας Μουρούζης σκοράρει 21 πόντους στον φιλικό αγώνα εναντίον της Λιβύης στην Τύνιδα. Ο παίκτης του Τρίτωνα θα σημειώσει 232 πόντους σε 24 αγώνες με την εθνική ομάδα μπάσκετ

1965: Ο Αυστραλός δρομέας Ron Clarke σπάει το δικό του ρεκόρ στα 5000μ με 13.25 στο Κόμπτον

1975: Γεννιέται η Ατζελίνα Τζολί, αμερικανίδα ηθοποιός.

1978: Η ΑΕΚ κερδίζει στον τελικό του Κυπέλλου τον ΠΑΟΚ με 2-0 και κατακτά το νταμπλ, μετά από 39 χρόνια, ήτοι το πρώτο της μεταπολεμικό

1987: Ο Danny Harris, κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 47.56, κερδίζει με διαφορά 0.13” τον Edwin Moses σε κούρσα των 400μ εμποδίων στην Μαδρίτη. Είναι η πρώτη ήττα του Moses μετά από 9 χρόνια, 9 μήνες και 9 ημέρες όταν από τις 26 Αυγούστου του 1977 έχει κάνει ένα σερί 122 νικών (107 σε τελικούς) ενώ αξιοσημείωτη θα παραμείνει η συνολική επίδοσή του των 178 νικών σε 187 κούρσες από το 1975 έως το 1988

1988: Η Steffi Graf υπερασπίζεται με επιτυχία τον τίτλο της στο Roland Garros κερδίζοντας την Ρωσίδα Natalia Zvereva με 6-0, 6-0 σε 32 λεπτά χάνοντας μόνο 13 πόντους

1991: Ξεκινάει στο ΣΕΦ το Διεθνές Τουρνουά Εθνικών Ομάδων (Γιουγκοσλαβία, Ρωσία, Ισπανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία) για τον εορτασμό των 100 χρόνων της FIBA. Νικήτρια θα ανακηρυχθεί η Ιταλία ενώ δεύτερη θα τερματίσει η Ελλάδα

1993: Ο πρόεδρος Κίρο Γκλιγκόροφ απορρίπτει πρόταση του προέδρου της Σερβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς να επιλυθεί η διαφορά μεταξύ Σκοπίων και Αθήνας με την επονομασία της Δημοκρατίας Σλαβομακεδονία.

1996: Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή της ΑΕΚ. Με την ΑΕΚ κατέκτησε σαν παίκτης 2 πρωταθλήματα (68 γκολ) και σαν προπονητής 3 πρωταθλήματα, 1 Σούπερ Καπ, 1 League Cup και 1 Κύπελλο Ελλάδος

2001: Πεθαίνει ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ηθοποιός. (Γεν. 12/6/1913)

2007: Πεθαίνει ο Σωτήρης Μουστάκας, ηθοποιός. (Γεν. 17/9/1940)

2004: Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινά ένα ταξίδι κατά το οποίο θα επισκεφθεί 5 ηπείρους, 26 χώρες και 34 πόλεις

2008: Ο Παναθηναϊκός κερδίζει τον Ολυμπιακό με 90-76 στον 5ο τελικό των play-offs και κατακτά το 10ο πρωτάθλημα τα τελευταία 11 χρόνια. Ο 34χρονος Φραγκίσκος Αλβέρτης συμπληρώνει 18 χρόνια με την ομάδα (1990-2008) και φτάνει τους 21 τίτλους με τον Παναθηναϊκό (10 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 6 Κύπελλα, 4 Κύπελλα Ευρώπης και 1 Διηπειρωτικό).

Η ΣΥΝΤΑΓΗ....ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πέννες με σάλτα από λουκάνικα

Υλικά για 2-4 άτομα
1 κιλό ντομάτες
300 γραμμάρια χοντρά χωριάτικα λουκάνικα
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
6 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
1 μικρή πράσινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
½ φλιτζάνι φρέσκο χοντροκομμένο πλατύφυλλο βασιλικό
τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα στα ζυμαρικά
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράστε τα λουκάνικα με λίγο λάδι. Όταν βράσουν βγάλτε τα, αφήστε τα λίγο να κρυώσουν και κόψτε τα σε ροδέλες πάχους 1 εκατοστού περίπου.
Σε ένα τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο και την πιπεριά. Πολτοποιήστε στο μπλέντερ την ντομάτα μαζί με το βασιλικό και ρίξτε το στο τηγάνι.
Ταυτόχρονα σε ένα άλλο σκεύος βράζετε τις πέννες σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά.
Έπειτα μαγειρέψτε για λίγο τη σάλτσα να τραβήξει τα υγρά της και να δέσει ελαφρά και προσθέστε στη συνέχεια και τα κομμένα λουκάνικα.
Στο τέλος βάζετε τα μακαρόνια μέσα στο μείγμα της σάλτσας και μαγειρέψτε τα για λίγο, γιατί σκοπός είναι να μην ενσωματωθούν όλες οι γεύσεις μαζί, αλλά να παραμείνουν ξεκάθαρες. 

Τρεις «βόμβες» ετοιμάζει η Παρί

Τρεις «βόμβες» ετοιμάζει η Παρί

Στην ποδοσφαιρική ελίτ της Ευρώπης θέλει να επιστρέψει η Παρί Σεν Ζερμέν και η διοίκηση του συλλόγου σκοπεύει να πραγματοποιήσει τρεις ηχηρές μεταγραφές την περίοδο του καλοκαιριού.
Συγκεκριμένα, οι πρωτευουσιάνοι θέλουν να αποκτήσουν τον Λαβέτσι από την Νάπολι, τον Πάτο από τη Μίλαν και τον Κακά από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Το κόστος των τριών κινήσεων ανέρχεται στα 85 εκατ. ευρώ, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό το όνομα του επιθετικού που θα βρίσκεται στη γραμμή κρούσης των Γάλλων.

Στις 12 Ιουνίου η αυλαία για το «Τσαντίρι»

Στις 12 Ιουνίου η αυλαία για το «Τσαντίρι»
Καμία απόφαση ακόμα αναφορικά με το μέλλον της εκπομπής

Στις 12 Ιουνίου ρίχνει αυλαία το «Τσαντίρι». Ο Λάκης Λαζόπουλος στην τελευταία εκπομπή θα φιλοξενήσει αγαπημένους του καλλιτέχνες για ν' αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό.
Προς το παρόν δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση αναφορικά με το μέλλον της εκπομπής.
Οι συζητήσεις για το αν θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι.

σεισμος στον ΠΑΝΑΜΑ

απο τις 03.00 εως τις 06.00 εχουν σημειωθει στην ευρητερη περιοχη του παναμα   7 σεισμικες δονησεις τις ταξεως 5.7εως5.9 ριχτερ δεν εχει διευκρινιστει αν προκειται για κυριως σεισμο