Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1 στους τελικούς του μπάσκετ


Ένας εντυπωσιακός Ολυμπιακός έριξε στο «καναβάτσο» του ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό με σκορ 84-72 στο τρίτο μεταξύ τους ματς για τους τελικούς της Α1 και έκανε το 2-1 στην σειρά.
Οι «ερυθρόλευκοι»… πάτησαν πάνω στα πολλά λάθη (22) των «πράσινων», έχτισαν διαφορά από νωρίς και την διατήρησαν σε ύψη που οι παίκτες του Ομπράντοβιτς δεν έδειχναν ικανοί να φτάσουν. Μεγάλο «όπλο» των Πειραιωτών για μία ακόμα φορά τα επιθετικά ριμπάουντ.
Οι παίκτες του Ίβκοβιτς με το «καλημέρα» στο παιχνίδι έδειξαν άγριες διαθέσεις και αποφασιστικότητα για την νίκη την ώρα που οι αντίστοιχοι του Ομπράντοβιτς έμοιαζαν για αρκετή ώρα να τα έχουν… χαμένα.
Με επιλογές και λάθη που δεν αρμόζουν στον Παναθηναϊκό, έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πάνε το ματς όπως ακριβώς ήθελαν. Η διαφορά έφτασε μέχρι και στο +23 και έμεινε πάνω από τους 20 για αρκετή ώρα, αποτυπώνοντας ότι στο match up ενέργεια-εμπειρία, η πρώτη κέρδισε κατά κράτος.
Πολύ καλή εμφάνιση από Σπανούλη (15 π), Πρίντεζη (16π), Κέσελ (10π) και Ντόρσεϊ. Από την άλλη, Διαμαντίδης (12π), Μπατίστ (12π) και Γιασικεβίτσιους προσπαθούσαν μόνοι τους, πλησίασαν στο τρίτο δεκάλεπτο αλλά η αντίδραση των Πειραιωτών ήταν άμεση. Την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ το επόμενο ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου